Klimaattechniek
Achterhoek BV

Foto 6
Vraag online prijsopgave aan

Logboek en preventief onderhoud

Elke installatie die wordt afgeleverd wordt voorzien van een logboek, waarin exact staat omschreven hoe de installatie is opgebouwd. Hierdoor kan in de toekomst eenvoudig en doeltreffend onderhoud worden gepleegd op uw installaties.

Voor elke installatie geldt dat u een onderhoudscontract kunt afsluiten, waardoor u verzekerd bent preventief onderhoud. Hiermee worden niet alleen storingen tot een minimum beperkt, maar ook eventuele lekkages van koelgassen voorkomen. Deze koelgassen zijn schadelijk voor het milieu en u bent als eigenaar van een installatie verantwoordelijk voor het tegengaan van lekkages.

Indien u een onderhoudscontract met ons afsluit wordt u opgenomen in onze onderhoudsplanning, zodat er automatisch en tijdig een afspraak met u wordt gemaakt voor een onderhoudsbeurt. Het is essentieel dat uw installatie over een logboek/certificaat beschikt.

Het onderhoud mag uitsluitend door een STEK erkend bedrijf worden verzocht. Klimaattechniek Achterhoek BV is STEK gecertificeerd en kan dus alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan uw airco of koelingsinstallatie verzorgen.

 

Klimaattechniek Achterhoek BV

Molenweg 5
7084 AX Breedenbroek

Misterstraat 6
7126 CD Bredevoort

T: +31 (0) 315 326005
T: +31 (0) 543 451121

F: +31 (0) 315 617287

E: info@klimaattechniek.net

sitemap

GASNed