Klimaattechniek
Achterhoek BV

Foto 2
Vraag online prijsopgave aan

Luchtbehandeling en ventilatie tegen fijnstof

Kwaliteit binnenlucht? U werkt geruime tijd van de dag binnen en u ademt bijgevolg voortdurend binnenlucht. Maar wat is de kwaliteit van deze binnenlucht?

Steeds vaker stelt men partikelvervuiling (fijn stof) vast. Fijn stof leidt tot chronische bronchitis, astma en kan aanleiding zijn tot het Sick Building Syndroom bij uw medewerkers.

Steeds meer mensen raken zich bewust van het gevaar van fijn stof voor onze gezondheid. Wat is fijn stof precies en wordt u er op uw kantoor ook mee geconfronteerd? Lees meer over fijn stof en wat de impact ervan is op uw gezondheid.

Ventilatie

Klimaattechniek Achterhoek BV is reeds geruime tijd actief op de markt van ventilatie. Ventilatie zorgt voor een permanente aan- en afvoer lucht. Hierdoor wordt de werkruimte voortdurend gezuiverd met verse lucht. Een werkruimte zal hierdoor niet enkel gezonder maar ook als aangenamer ervaren worden.

Vanaf 1 januari 2006 zal iedere nieuwbouw of renovatie waarvoor een stedebouwkundig attest nodig is, moeten voldoen aan de minimumverreisten voor ventilatie.

Ons vakgebied dat voortdurend streeft naar een gezond en comfortabel binnenklimaat is koploper binnen dit vakgebied.

Klimaattechniek Achterhoek BV biedt ventilatie aan op maat van uw kantoor of praktijk en garandeert een correcte studie en uitvoering conform de norm NBN50-001 en conform de "energieprestatieregelgeving".

Klimaattechniek Achterhoek BV

Molenweg 5
7084 AX Breedenbroek

Misterstraat 6
7126 CD Bredevoort

T: +31 (0) 315 326005
T: +31 (0) 543 451121

F: +31 (0) 315 617287

E: info@klimaattechniek.net

sitemap

GASNed